• Kvkk Verbis Danışmanlık
  • +90 (332) 357 90 82

KVKK VERBİS YAZILIM & DANIŞMANLIK

KURUMSAL
KVKK
kvkk verbis

Farkındalık Eğitimi

Kişisel verilerin işlenmesinde, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak, kişisel verileri işleyen tüm kurum ve kuruluşların birinci derecede yükümlülüğü haline gelmiştir. Bu eğitim tüm sektörler için (6698 sayılı) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyum çalışmaları kapsamında bilinmesi gereken usul ve esasları kapsamlı bir çerçevede ele almaktadır.

KVKK VERBİS DANIŞMANLIK

Profesyonel Avukat ve Siber Güvenlik Ekibimizden Çalışarak Şirketinizi Korumaya Alın.

Kvkk Verbis Yazılım

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, sahibinin izni olmadan kişisel verilerin işlenmesini önleyecek düzenlemeler getirmektedir. Bu kanuna göre bireylerin izni olmadan verilerinin işlenmesi suç olarak değerlendirilmektedir.
Bizde bu süreçte profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.



kvkk verbis yazilim envanter hazirla

ENVANTER HAZIRLA

Departman, süreç ve faaliyetleri tamamla, veri kategori ve kişisel veriler seçme, işleme amaçları, kişi grupları, hukuki sebepleri belirlediğimiz modüldür.


kvkk verbis yazilim sirket politikasi olustur

ŞİRKET POLİTİKASI OLUŞTUR

Veri gizliliği taahhüdü, politikanın amacı hazırlama, politikanın kapsamı, tanımlar oluşturma, kişisel veri işlemenin ilkeleri, kişisel verilerin işlenmesi vb. işlemleri içeren modüldür.


kvkk verbis yazilim aydinlatma metni hazirla

AYDINLATMA METNİ HAZIRLA

Çalışan ve çalışan adayı aydınlatma metni, e‐ticaret ve internet sitesi çerez aydınlatma metni, kamera kayıt sistemleri aydınlatma metni, müşteri ve genel aydınlatma ve toplamda 8 farklı aydınlatma metni işlemleri içeren modüldür.


kvkk verbis yazilim acik riza metni olustur hazirla

AÇIK RIZA OLUŞTUR

Çalışan ve çalışan adayı açık rıza beyan formu, elektronik ileti ve açık rıza metni, ticari müşteri açık rıza metni, duruma istinaden açık rıza metni toplamda 6 farklı açık rıza metni işlemleri içeren modüldür.


kvkk verbis yazilim online cv basvususu al

ONLİNE CV OLUŞTUR

Online başvuru alma, Ipad üzerinden açık rıza ve CV başvurusu alma, kolay raporlama, otomatik zaman diliminde güvenli veri silme vb. işlemleri içeren modüldür.


kvkk verbis yazilim guvenli evrak dosya gonder

GÜVENLİ EVRAK GÖNDER

27001 bilgi güvenliği ve 256 bit sertifika güvencesi ile, dosyalarınızı güvenle saklama, güvenli bir şekilde veri gönderme, otomatik zaman diliminde güvenli veri silme işlemlerinizi yerine getirebildiğiniz modüldür....


KVKK ve VERBİS KAPSAMINDAKİ TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYAN TÜRKİYE’DEKİ İLK & TEK YAZILIM

Telefon

0.332 357 90 82
0.531 207 44 60

Adres

Büyükkayacık Mah. 101. Cadde No:2 42250 İNNOPARK - Selçuklu/KONYA

Email

destek@kvkkverbis.com.tr hukuk@kvkkverbis.com.tr
Copyright © 2020 Dijimo By Konya Web Tasarım | All rights reserved.